HAKKIMIZDA

 

          Kilis 7 Aralık Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM), 25.11.2007 tarih ve 26711 sayılı Resmi Gazete ile Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi içerisinde kurulmuştur. Merkezimiz, sürekli eğitim programlarını düzenlemek ve bu yolla Üniversitemizin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlarla işbirliğini geliştirerek, ülke kalkınmasına katkıda bulunmak amacını taşımaktadır. Bu kapsamda değişen piyasa koşullarını dikkate alarak, kurumların ve bireylerin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve sertifika programları düzenlemektedir.

       KÜSEM amaçları doğrultusunda, değişen piyasa koşullarını dikkate alarak, kurumların ve bireylerin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve sertifika programları düzenlemektedir. KÜSEM faaliyetlerini yaşam boyu öğrenme, meslek içi eğitim, kurumlara eğitim, sertifika programları vb. yollarla yürütmektedir. Gerçekleştirilen kurs ve eğitim programları sonunda katılımcılara katılım belgesi, sertifika vb. belgeler verilmektedir. Verilen eğitimlerde yaşam boyu öğrenme ilkesi çerçevesinde hareket etmektedir.  

       Merkezimiz Rektörlüğe bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Eğitim programlarımız üniversitemizin akademik kadrosu ve eğitim uzmanlarımız tarafından hazırlanmaktadır.


Son Güncelleme: 2023-08-29 13:27:52
                                                                                                    

                                                                       Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024