Merkezimiz Tarafından Düzenelenen "Kuyumculuk Yeterlilik Eğitimi" Tamamlandı.

Merkezimiz tarafından 07 - 11 Mart 2022 tarihleri arasında düzenelen ve  derslerin  Gaziantep Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör Remzi ÖZTEKİN  tarafından yürütüldüğü "Kuyumculuk Yeterlilik Eğitimi"  11 Mart 2022 Cuma  günü tamamlandı ve katılımcılara Sertifika verildi.

Kilis Toplum Merkezi Geçim Kaynağını Geliştirme Programı Takım Sorumlusu Usame ÇOLAKOĞLU'ndan Merkezimize Veda Ziyareti

Türk Kızılayı Kilis Toplum Merkezi Geçim Kaynağını Geliştirme Programı Takım Sorumlusu Usame ÇOLAKOĞLU Türk Kızılayı Gaziantep Toplum Merkezine geçiş yapması sebebiyle Sürekli Eğitim Merkezine veda ziyaretinde bulundu. Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muharrem ŞAHİNER Sayın Usame ÇOLAKOĞLU'na beraber yürütülen projelerde sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme: 2022-03-17 14:43:34

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2022