MERKEZİMİZDEN GÜNCEL HABERLER

Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası' ndan Sürekli Eğitim Merkezimize Ziyaret

Kilis ili muhasebecilerinin bağlı bulunduğu Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi Sürekli Eğitim Merkezimizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası' nın (SMMM) açmayı planladığı mesleki eğitim kurslarının Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden açılması ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Merkez Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) odasının vermeyi planladığı mesleki eğitim kurslarının Üniversitemize bağlı Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden uzman personellerce verilmesinin kursiyerlere büyük katkı sağlayacağını belirtti. Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN’ın düşüncelerine katıldıklarını ve planlamanın yapılarak ileriki tarihte tekrar bir araya gelerek gerekli işlemleri başlatmak istediklerini belirttiler. Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN ziyaretlerinden dolayı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  (SMMM)  yönetimine teşekkürlerini iletti.

Merkez Müdürümüzden Birimlere Ziyaret

Merkez müdürümüz Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN 2023 yılında açılması planlanan kursların tespit edilmesi amacıyla üniversitemizdeki birimleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında birimlerdeki hocalar ile toplantı yaparak bu konudaki fikirlerini alan sürekli Eğitim Merkezi Müdürümüz, açılacak kursların birimlerin ihtiyaçlarına yönelik planlanmasının kurslara yapılacak başvurular açısından olumlu olacağını belirterek görüşmelerin çok verimli geçtiğini ve ziyaretler sırasında yardımcı olan birim yöneticileri ile öğretim elemanlarına çok teşekkür etti.

Son Güncelleme: 2023-01-12 12:49:59

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2023