HAKKIMIZDA

Kilis 7 Aralık Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren, Sürekli Eğitim Merkezi (KÜSEM), üniversitemizin örgün lisans ve lisansüstü öğretim programları dışında eğitim programları düzenleyerek, üniversitenin kamu, özel sektör ve uluslararası kuruluşlar ile olan işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

KÜSEM amaçları doğrultusunda, değişen piyasa koşullarını dikkate alarak, kurumların ve bireylerin ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim ve sertifika programları düzenlemektedir. Sürekli Eğitim Merkezinde planlanan eğitimler amacı, yapısı ve katılımcı kitlesi gibi faktörler dikkate alınarak çeşitli gruplara ayrılmıştır.

Merkezimiz Rektörlüğe bağlı olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Eğitim programlarımız üniversitemizin akademik kadrosu ve eğitim uzmanlarımız tarafından hazırlanmaktadır.

Vizyonumuz

Dünyada ki değişimler doğrultusunda “Hayat Boyu Öğrenme ve Gelişim” felsefesini daima destekleyen öncü eğitim merkezi olmak.

Misyonumuz

Üniversitemizin akademik araştırma ve deneyimlerini  sektör ile bütünleştirebilmek amacı ile bireyler,kurumlar ve toplumumuz için uluslararası standartlarda eğitimler düzenlemek.

Son Güncelleme: 2013-04-18 15:53:14

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2017