Merkez Müdürümüzden Birimlere Ziyaret

Merkez müdürümüz Prof. Dr. Cengiz TAŞKIN 2023 yılında açılması planlanan kursların tespit edilmesi amacıyla üniversitemizdeki birimleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında birimlerdeki hocalar ile toplantı yaparak bu konudaki fikirlerini alan sürekli Eğitim Merkezi Müdürümüz, açılacak kursların birimlerin ihtiyaçlarına yönelik planlanmasının kurslara yapılacak başvurular açısından olumlu olacağını belirterek görüşmelerin çok verimli geçtiğini ve ziyaretler sırasında yardımcı olan birim yöneticileri ile öğretim elemanlarına çok teşekkür etti.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024