Merkezimize Ziyaret

Kilis ili muhasebecilerinin bağlı bulunduğu Gaziantep Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetimi Sürekli Eğitim Merkezimizi ziyaret etti. Ziyaret esnasında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası' nın (SMMM) açmayı planladığı mesleki eğitim kurslarının Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden açılması ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Cengiz TAŞKIN Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMM) odasının vermeyi planladığı mesleki eğitim kurslarının Üniversitemize bağlı Sürekli Eğitim Merkezi üzerinden uzman personellerce verilmesinin kursiyerlere büyük katkı sağlayacağını belirtti. Müdürümüz Prof. Dr. Cengiz TAŞKIN’ın düşüncelerine katıldıklarını ve planlamanın yapılarak ileriki tarihte tekrar bir araya gelerek gerekli işlemleri başlatmak istediklerini belirttiler. Müdürümüz Prof.. Dr. Cengiz TAŞKIN ziyaretlerinden dolayı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  (SMMM)  yönetimine teşekkürlerini iletti.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2024